Børnehuset Harlev, er en privat pasningsordning i Harlev J i Aarhus kommune.

Her i børnehuset er vi fast to voksne med 8-10 børn. 

Selvom Børnehuset Harlev ligger i Aarhus kommune, er vi også godkendt af nabokommunen, og kan derfor modtage børn fra Skanderborg kommune. 

Her i børnehuset Harlev passer vi børn i alderen 0-3 år, i en seperat bygning med eget badeværelse, køkken og 55m2 gulv hvor vi frit kan boltre os. 

Vores omgivelser er helt fantastiske. Vi kan se naboens heste, kigger vi den anden vej kan vi se de store flotte røde køer, vi kan høre hanen gale og se de flotte bølgende marker skifte farve alt efter årstid og så er det rigtig spændende at se de store maskiner i høsttiden. 

Vi er certificerede af Grønne spirer, som laver kurser til forskellige infstitutioner så de fx kan kalde sig naturdagplejer osv. Det betyder at vi skal opfylde bestemte krav dette er b.la. at vi skal være ude hver dag. Læs mere under fanen, "Grønne Spirer".

Kontakt os meget gerne hvis du/I har spørgsmål, og lad os aftale et møde hvor vi kan hilse på hinanden, og I kan se, hvad vi kan tilbyde jer og jeres barn .- Vi har pt. en ledig plads, så tøv ikke med at kontakte os. 🙂