Jeg hedder Sabrina Guldmann, er født i 1987, og har været godkendt selvstændig børnepasser i Aarhus Kommune siden 2015. Det der fremadrettet blot betegnes som passer.

Jeg har læst til fysioterapeut, og min viden omkring børns motorik og sansning bruger vi til leg og læring i dagligdagen. 

Jeg bor i Harlev J, med min mand (Jan) og tre børn (Felix, Fie og Lui)

I drømmene har vi længe drømt vi om et lille landsted. At have masser af plads at boltre sig på, nogle andre dyr end hund og kat, se råvildet komme og spise i haven og den helt særlige ro det giver at være omringet af en fantastisk smuk natur hvor man kun hører fuglene kvidre og traktoren kører på marken. Så da gården på Bøgebakke kom til salg var vi ikke i tvivl om at nu skulle vi videre. 

Vi købte gården med overtagelse i august 2018. men allerede da papirerne var underskrevet, gik vi i gang med at renovere den gamle kostald, som nu er blevet til Børnehuset Harlev.

Min mand, Jan, er fra 1985, og har haft eget tømrerfirma siden 2014.

Vores to store børn, Felix og Fie går hhv. i skole og børnehave, men kan være hjemme og sammen med børnene i de sidte eftermiddagstimer.

Vores tredje barn, Lui, kom til verden i januar 2018. Han startede i vuggestue da han var omkring 2 år.

Ud over os, så deler vi også hus med nogle dyr. Hundene Hector og Ulla.
De vil ikke være en del af pasningstilbuddet, men børnene må gerne hilse på dem en gang imellem.

 

 

I mit job som børnepasser tager jeg løbende kurser for at dygtiggøre mig og samtidig få den nyeste viden indenfor de forskellige områder.

 

Jeg har følgende kurser:

Børn og motorik, sansning og bevægelse

Børn og natur

Pædagogisk læreplaner

Neuropædagogik som et redskab i pædagoisk arbejde

Udvidet førstehjælp (småbørn)

Den styrkede pædagogiske læreplan